Nytt namn men samma produkter som L-M-R alltid haft

Jag har aldrig varit speciellt bra på att fixa med bilar på egen hand, men jag har haft turen att ha vänner som kunnat sköta den biten åt mig. Tjänster och gentjänster är något som jag använder så mycket jag någonsin kan. Även om det nu varit polare som stått för själva fixandet och skruvandet, speciellt vid ombesiktningar, har vi sällan använt original delar till mina bilar. Visst har man drabbats av katastrofkvalitet emellanåt, men hos LMR har vi aldrig blivit besvikna. Speciellt min Volvo S70 -97 börjar behöva extra mycket kärlek. Allt från torkarblad till bromsbelägg och ABS sensorer har funkat perfekt på en gång. Nu har kupé fläkten lagt av och som vanligt åkte jag upp till kompisens verkstad mitt i skogen. Det löser vi sa han, men vi får handla hos House of Motorsport och inte hos L-M-R denna gången, för L-M-R finns inte längre. Fan så tråkigt han jag tänka innan Brollan förklarade vad som hänt.

L-M-R blev House of Motorsport

Ja värre var det inte, det var bara frågan om ett namnbyte. Vem vet varför det blivit så, men samtidigt är det skönt att L-M-R finns kvar, https://houseofmotorsport.com/sv/, men nu under nytt namn. Nu skall vi testa hur service och kvalitet är, men som jag fattar är allt detsamma förutom namnet. Visst kommer jag att sakna L-M-R, men om House of Motorsport är lika bra, ja då skall det inte vara någon längre sorg. Nu skall det kollas delar och jobbas på min S70 så att jag kan glida runt som en kung fram i vår igen. Som det ser ut efter en första titt, så blir det nog nya fälgar och ett nytt avgassystem.