Gitarr och bas – en ny hobby

Notlagret är experter på allt vad som kommer till musik och instrument och idag tänkte jag därför berätta lite mer om just ackord för gitarr och bas. Oavsett om du är nybörjare eller professionell musiker så erbjuder Notlagret allt vad du kan tänkas behöva när det kommer till att spela fantastiska melodier. Här kan du hitta notböcker med såväl ackord som lite mer avancerad tabulatur. Det finns dessutom massa sångböcker som antingen har tillhörande ackord eller tabulatur. Många av författarna är kända gitarrister och levererar böcker som är helt fantastiska. Så vill du lära dig att spela just ackord på gitarr eller bas så har du hittat helt rätt!

Mer än bara en känsla

Det finns någon känsla i att spela gitarr och bas med ackord just för att det blir en sådan helhet i musiken. Även om du inte kan olika melodier så är detta med andra ord ett väldigt enkelt sätt att kunna spela låtar och kanske kompa kompisgänget när dem vill sjunga. Att då bara kunna några ackord eller kunna läsa av några ackord ur notböckerna så ger detta en helt fantastisk stämning.

Vill man avancera så är det dessutom enkelt att köpa till andra notböcker från Notlagret och verkligen bli bättre och bättre ju mer man sitter och plinkar där hemma. Ackord för gitarr och bas kan vara samma men kan vara ändå lite olika. Men kommer du in i tänket så lovar jag att du kommer tycka det är ganska enkelt men framför allt väldigt kul! In och kika på Notlagrets hemsida så lovar jag att det kommer finnas många böcker du vill beställa hem! Så ta tag i din nya hobby och se till att du är stjärnan runt lägerelden i sommar när man vill sjunga någon gammal goding!